Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11051
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Труфкаті, Л. В. | - |
dc.contributor.author | Кобєлєва, С. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-29T12:04:15Z | - |
dc.date.available | 2022-10-29T12:04:15Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Труфкаті Л. В., Кобєлєва С. М. Концептуальне обґрунтування розробки способу сушіння пряно-смакових фітокультур. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 468-474. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11051 | - |
dc.description.abstract | Подано новий спосіб сушіння зелені пряно-смакових культур, що включає попереднє замочування у водній емульсії олії зародків пшениці та дозволяє скоротити час сушіння, підвищити якість сушених продуктів та їх стійкість під час зберігання. | uk_UA |
dc.description.abstract | The new drying manner of green leaf cultures, which includes the prelimi nary water-oil emulsion treatment, presents in this article. This manner allows to decrease the drying time, to make better the dry leaf cultures quality and the resis tance during storage. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | сушіння | uk_UA |
dc.subject | зародки пшениці | uk_UA |
dc.subject | зберігання | uk_UA |
dc.subject | пряно-смакові культури | uk_UA |
dc.title | Концептуальне обґрунтування розробки способу сушіння пряно-смакових фітокультур | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_74.pdf | 686.59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.