Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11051
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТруфкаті, Л. В.-
dc.contributor.authorКобєлєва, С. М.-
dc.date.accessioned2022-10-29T12:04:15Z-
dc.date.available2022-10-29T12:04:15Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationТруфкаті Л. В., Кобєлєва С. М. Концептуальне обґрунтування розробки способу сушіння пряно-смакових фітокультур. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 468-474.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11051-
dc.description.abstractПодано новий спосіб сушіння зелені пряно-смакових культур, що включає попереднє замочування у водній емульсії олії зародків пшениці та дозволяє скоротити час сушіння, підвищити якість сушених продуктів та їх стійкість під час зберігання.uk_UA
dc.description.abstractThe new drying manner of green leaf cultures, which includes the prelimi nary water-oil emulsion treatment, presents in this article. This manner allows to decrease the drying time, to make better the dry leaf cultures quality and the resis tance during storage.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсушінняuk_UA
dc.subjectзародки пшениціuk_UA
dc.subjectзберіганняuk_UA
dc.subjectпряно-смакові культуриuk_UA
dc.titleКонцептуальне обґрунтування розробки способу сушіння пряно-смакових фітокультурuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_74.pdf686.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.