Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11041
Название: | Розділення компонентів насіннєвої суміші гречки за фрикційними властивостями, пружністю і формою насіння |
Авторы: | Моргун, М. А. |
Научный руководитель: | Михайлов, А. Д. |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Моргун М. А. Розділення компонентів насіннєвої суміші гречки за фрикційними властивостями, пружністю і формою насіння. Матеріали XVII-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі" м. Харків, 25-26 березня 2021 р.; наук. кер. Михайлов А. Д. Харків: ХНТУСГ, 2021. С. 12. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11041 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали XVII-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezy_molod_i_sg-2021-12.pdf | 184.04 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.