Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11029
Назва: Аналіз кількісного вмісту бета-каротину та вітаміну А в молочних продуктах
Автори: Варанкіна, О. О.
Кричковська, Л. В.
Ключові слова: β-каротин;провітамін А;вітамін А;молочні продукти
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Варанкіна О. О., Кричковська Л. В. Аналіз кількісного вмісту бета-каротину та вітаміну А в молочних продуктах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 460-468.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано питання нестачі провітаміну А та вітаміну А в раціонах харчування українського населення. Проведено аналiз кiлькiсного вмісту β-каротину та вітаміну А в молочних продуктах, що представлені на сучасному ринку України.
The question of provitamin A and vitamin A deficiency in the food rations of the Ukrainian population is analyzed. The analyze of the quantitative content of B-carotene and vitamin A in the dairy products, which are represented at the mod em Ukrainian market, is carried out.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11029
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (9)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_1_73.pdf1.03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.