Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11020
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМардар, М. Р.-
dc.contributor.authorКордзая, Н. Р.-
dc.date.accessioned2022-10-28T17:51:28Z-
dc.date.available2022-10-28T17:51:28Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationМардар М. Р., Кордзая Н. Р. Oрганолептичний аналіз нових сортів хліба на основі диспергованого зерна пшениці. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 419-427.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11020-
dc.description.abstractНаведено аналіз існуючих способів виробництва хліба з цілого зерна пшениці. Розлянуто розроблену бальну шкалу органолептичних показників якості нових сортів хліба на основі диспергованого зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів.uk_UA
dc.description.abstractThe analysis of existing ways of production of bread made from whole grain are given in the report. The scale of organoleptic parameters of new grades of bread made from whole wheat grain with natural additives of vegetative origin is surveyed.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectціле зерно пшениціuk_UA
dc.subjectхлібuk_UA
dc.subjectкоренеплідні овочіuk_UA
dc.subjectдисперговане зерноuk_UA
dc.titleOрганолептичний аналіз нових сортів хліба на основі диспергованого зерна пшениціuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_68.pdf807.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.