Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11020
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМардар, М. Р.-
dc.contributor.authorКордзая, Н. Р.-
dc.date.accessioned2022-10-28T17:51:28Z-
dc.date.available2022-10-28T17:51:28Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationМардар М. Р., Кордзая Н. Р. Oрганолептичний аналіз нових сортів хліба на основі диспергованого зерна пшениці. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 419-427.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11020-
dc.description.abstractНаведено аналіз існуючих способів виробництва хліба з цілого зерна пшениці. Розлянуто розроблену бальну шкалу органолептичних показників якості нових сортів хліба на основі диспергованого зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів.uk_UA
dc.description.abstractThe analysis of existing ways of production of bread made from whole grain are given in the report. The scale of organoleptic parameters of new grades of bread made from whole wheat grain with natural additives of vegetative origin is surveyed.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectціле зерно пшениціuk_UA
dc.subjectхлібuk_UA
dc.subjectкоренеплідні овочіuk_UA
dc.subjectдисперговане зерноuk_UA
dc.titleOрганолептичний аналіз нових сортів хліба на основі диспергованого зерна пшениціuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (9)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_1_68.pdf807.36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.