Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11020
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мардар, М. Р. | - |
dc.contributor.author | Кордзая, Н. Р. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-28T17:51:28Z | - |
dc.date.available | 2022-10-28T17:51:28Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Мардар М. Р., Кордзая Н. Р. Oрганолептичний аналіз нових сортів хліба на основі диспергованого зерна пшениці. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 419-427. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11020 | - |
dc.description.abstract | Наведено аналіз існуючих способів виробництва хліба з цілого зерна пшениці. Розлянуто розроблену бальну шкалу органолептичних показників якості нових сортів хліба на основі диспергованого зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів. | uk_UA |
dc.description.abstract | The analysis of existing ways of production of bread made from whole grain are given in the report. The scale of organoleptic parameters of new grades of bread made from whole wheat grain with natural additives of vegetative origin is surveyed. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | ціле зерно пшениці | uk_UA |
dc.subject | хліб | uk_UA |
dc.subject | коренеплідні овочі | uk_UA |
dc.subject | дисперговане зерно | uk_UA |
dc.title | Oрганолептичний аналіз нових сортів хліба на основі диспергованого зерна пшениці | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_68.pdf | 807.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.