Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11020
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мардар, М. Р. | - |
dc.contributor.author | Кордзая, Н. Р. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-28T17:51:28Z | - |
dc.date.available | 2022-10-28T17:51:28Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Мардар М. Р., Кордзая Н. Р. Oрганолептичний аналіз нових сортів хліба на основі диспергованого зерна пшениці. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 419-427. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11020 | - |
dc.description.abstract | Наведено аналіз існуючих способів виробництва хліба з цілого зерна пшениці. Розлянуто розроблену бальну шкалу органолептичних показників якості нових сортів хліба на основі диспергованого зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів. | uk_UA |
dc.description.abstract | The analysis of existing ways of production of bread made from whole grain are given in the report. The scale of organoleptic parameters of new grades of bread made from whole wheat grain with natural additives of vegetative origin is surveyed. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | ціле зерно пшениці | uk_UA |
dc.subject | хліб | uk_UA |
dc.subject | коренеплідні овочі | uk_UA |
dc.subject | дисперговане зерно | uk_UA |
dc.title | Oрганолептичний аналіз нових сортів хліба на основі диспергованого зерна пшениці | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (9) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_68.pdf | 807.36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.