Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11010
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крайнюк, Л. М. | - |
dc.contributor.author | Касілова, Л. О. | - |
dc.contributor.author | Чорна, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Набокова, А. М. | - |
dc.contributor.author | Станевич, М. Д. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-28T16:20:19Z | - |
dc.date.available | 2022-10-28T16:20:19Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Крайнюк Л. М., Касілова Л. О., Чорна Н. В., Набокова А. М., Станевич М. Д. Системний підхід до управління якістю проектів підприємств ресторанного господарства. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 382-387. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11010 | - |
dc.description.abstract | Показано, що системний підхід до управління якістю проектами повинен будуватися на підставі зв'язку життєвого циклу підприємства ресторанного господарства з життєвим циклом кулінарної продукції. | uk_UA |
dc.description.abstract | It is rotined that approach of the systems to the quality management projects must be based on the basis of connections of life cycle of enterprise of restaurant economy with the life cycle of culinary products. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | підприємства ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | кулінарна продукція | uk_UA |
dc.subject | управління якістю проектів | uk_UA |
dc.title | Системний підхід до управління якістю проектів підприємств ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_63.pdf | 581.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.