Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11010
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКрайнюк, Л. М.-
dc.contributor.authorКасілова, Л. О.-
dc.contributor.authorЧорна, Н. В.-
dc.contributor.authorНабокова, А. М.-
dc.contributor.authorСтаневич, М. Д.-
dc.date.accessioned2022-10-28T16:20:19Z-
dc.date.available2022-10-28T16:20:19Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationКрайнюк Л. М., Касілова Л. О., Чорна Н. В., Набокова А. М., Станевич М. Д. Системний підхід до управління якістю проектів підприємств ресторанного господарства. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 382-387.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11010-
dc.description.abstractПоказано, що системний підхід до управління якістю проектами повинен будуватися на підставі зв'язку життєвого циклу підприємства ресторанного господарства з життєвим циклом кулінарної продукції.uk_UA
dc.description.abstractIt is rotined that approach of the systems to the quality management projects must be based on the basis of connections of life cycle of enterprise of restaurant economy with the life cycle of culinary products.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпідприємства ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectкулінарна продукціяuk_UA
dc.subjectуправління якістю проектівuk_UA
dc.titleСистемний підхід до управління якістю проектів підприємств ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_63.pdf581.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.