Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 54 (Search time: 0.014 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Удосконалення процесу організації та проведення лекцій з дисципліни «Методи дослідження товарів»Дейниченко, Г. В.; Щербакова, Т. В.; Марченко, О. Д.
2016Экспериментальное изучение кристаллообразования в пищевых продуктах методом криомикроскопииДейниченко, Г. В.; Беляева, И. М.
2016Модернізація вищої освіти як складова процесу інноваційного розвиткуЩербакова, Т. В.; Дейниченко, Г. В.; Селютіна, Г. А.
2016Порівняльна оцінка кольору фруктових пюре з використанням кольоропараметричних характеристикДейниченко, Г. В.; Щербакова, Т. В.; Селютіна, Г. А.
2016Визначення оптимальної відстані між соплами форсунок протитечійно-струминного змішувача безалкогольних напоївДейниченко, Г. В.; Самойчук, К. О.; Полудненко, О. В.
2016Сучасні методи підвищення продуктивності напівпроникних мембранДейниченко, Г. В.; Мазняк, З. О.; Гузенко, В. В.
2016Резание пищевых продуктов гидроабразивной и водополимерной струейДейниченко, Г. В.; Погребняк, А. В.
2016Струминні гомогенізатори молокаДейниченко, Г. В.; Самойчук, К. О.; Ковальов, О. О.
2016Вплив температурного фактора на рухливість молекул води в зефірній та бісквітній масах з еламіномДейниченко, Г. В.; Дюкарева, Г. І.
2023Доцільність використання молочно-білкових концентратів у технологіях продукції ресторанного господарстваДейниченко, Г. В.; Дейниченко, Л. Г.