Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 26 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Засоби діагностики якості підготовки менеджерів у системі корпоративних стандартів освітиЯцун, Л. М.; Селютін, В. М.
2013Інноваційні підходи до формування галузевих і корпоративних стандартів освіти менеджерів зі спеціальності «Менеджмент ЗЕД»Яцун, Л. М.; Селютін, В. М.; Ольшанський, О. В.
2013Компетентнісний підхід у формуванні системи стандартів вищої освіти ХДУХТЯцун, Л. М.; Ольшанський, О. В.; Чернікова, Г. С.
2019-05-15Особливості стратегічного управління підприємств ресторанного господарства як фрактальних системЯцун, Л. М.; Селютін, С. В.
2019-05-15Ресторанне господарство туристських дестинаційЯцун, Л. М.; Флагестад, А.
2019-05-15Методологічні підходи до управління сферою харчуванняЯцун, Л. М.
2019-05-15Форми та чинники харчування туристівЯцун, Л. М.; Сущенко, О. А.
2016Застосування принципів діяльності фрактальних структур у роботі торговельних підприємствЯцун, Л. М.; Селютін, С. В.
2016Формування системи управління інтегрованим розвитком підприємств сфери харчуванняЯцун, Л. М.
2016Формування національної політики харчування населенняЯцун, Л. М.