Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27777
Title: Форми та чинники харчування туристів
Authors: Яцун, Л. М.
Сущенко, О. А.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Яцун Л. М., Сущенко О. А. Форми та чинники харчування туристів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 191-192
Series/Report no.: Менеджмент і готельно-ресторанний бізнес;Секція 14
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27777
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t2_15.05.19-191-192.pdf135.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.