Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27778
Title: Ресторанне господарство туристських дестинацій
Authors: Яцун, Л. М.
Флагестад, А.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Яцун Л. М., Флагестад А. Ресторанне господарство туристських дестинацій. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 193-194
Series/Report no.: Менеджмент і готельно-ресторанний бізнес;Секція 14
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27778
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t2_15.05.19-193-194.pdf135.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.