Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10954
Title: Матеріалознавство та основи технології виробництва споживчих товарів
Authors: Захаренко, Віталій Олександрович
Колесник, Тетяна Леонідівна
Keywords: матеріалознавство;виробництво;технологія виробництва;товари;споживчі товари
Issue Date: 2016
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Матеріалознавство та основи технології виробництва споживчих товарів : методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів денної та заочної форм навчання ступеня освіти бакалавр факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю / уклад. : В. О. Захаренко, Т. Л. Колесник. Х. : ХДУХТ, 2016. 46 с.
Abstract: При самостійному вивченні дисципліни "Матеріалознавство та основи технології виробництва споживчих товарів" необхідно, щоб майбутні фахівці-товарознавці усвідомили необхідність впровадження нової техніки і технології, навчилися аналізувати технології виробництва товарів таїх вплив на формування споживних властивостей та якості. Діючим навчальним планом передбачається написання студентами другого курсу факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю курсової роботи з дисципліни "Матеріалознавство та основи технології виробництва споживчих товарів". Методичні вказівки до виконання курсової роботи допоможуть студентам правильно обрати тему роботи, вивчити послідовність етапів виконання курсової роботи, глибше ознайомитися з вимогами до виконання наукової роботи.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10954
Appears in Collections:Методичні вказівки



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.