Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10954
Title: | Матеріалознавство та основи технології виробництва споживчих товарів |
Authors: | Захаренко, Віталій Олександрович Колесник, Тетяна Леонідівна |
Keywords: | матеріалознавство;виробництво;технологія виробництва;товари;споживчі товари |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Матеріалознавство та основи технології виробництва споживчих товарів : методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів денної та заочної форм навчання ступеня освіти бакалавр факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю / уклад. : В. О. Захаренко, Т. Л. Колесник. Х. : ХДУХТ, 2016. 46 с. |
Abstract: | При самостійному вивченні дисципліни "Матеріалознавство та основи технології виробництва споживчих товарів" необхідно, щоб майбутні фахівці-товарознавці усвідомили необхідність впровадження нової техніки і технології, навчилися аналізувати технології виробництва товарів таїх вплив на формування споживних властивостей та якості. Діючим навчальним планом передбачається написання студентами другого курсу факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю курсової роботи з дисципліни "Матеріалознавство та основи технології виробництва споживчих товарів". Методичні вказівки до виконання курсової роботи допоможуть студентам правильно обрати тему роботи, вивчити послідовність етапів виконання курсової роботи, глибше ознайомитися з вимогами до виконання наукової роботи. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10954 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
metod_vkaz_do_kursovih_robit_materialoznavstvo_ta_osnovi_tehnol_virobn_spozhivch_tovariv_2016.pdf | 379.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.