Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10856
Название: Аспекти конкурентоспроможності підприємств хлібопекарської галузі
Авторы: Костанян, М. Г.
Научный руководитель: Ряснянська, А. М.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Костанян М. Г. Аспекти конкурентоспроможності підприємств хлібопекарської галузі. Матеріали XVІ-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у XXI сторіччі" Україна, м. Харків, 25-26 травня 2020 р.; наук. кер. Ряснянська А. М. Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 225.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10856
Располагается в коллекциях:Матеріали XVI-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezy_molod_i_sg-2020-225.pdf178.6 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.