Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10851
Title: Методичні вказівки для виконання дипломних магістерських робіт для студентів факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», спеціалізації «Організація оптової, роздрібної торгівлі та біржової діяльності»
Authors: Одарченко, Дмитро Миколайович
Одарченко, Микола Семенович
Соколова, Євгенія Борисівна
Keywords: підприємництво;торгівля;біржова діяльність;оптова торгівля;роздрібна торгівля
Issue Date: 2017
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Методичні вказівки для виконання дипломних магістерських робіт для студентів факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», спеціалізації «Організація оптової, роздрібної торгівлі та біржової діяльності» / уклад. : Д. М. Одарченко, М. С. Одарченко, Є. Б. Соколова. Х. : ХДУХТ, 2017. 55 с.
Abstract: Методичні вказівки розроблено для досягнення мети виконання дипломної магістерської роботи - осмислення проблеми, предмета й об’єкта наукового дослідження, оволодіння методами досліджень, застосування теоретичних знань і практичних навичок для вирішення конкретних завдань щодо діяльності підприємств та установ, закладів, організацій та їх об’єднань за видами економічної діяльності відповідно до узагальненого об’єкта дослідження магістра.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10851
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
diplomni_rob_magistr_076_organizacii_opt_rozdr_torgivli_ta_birzh_diyal_2017.pdf1.72 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.