Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10816
Назва: Основи наукових досліджень
Автори: Терешкін, Олег Георгійович
Брикова, Тетяна Миколаївна
Ключові слова: вузівська наука;інтелектуальний потенціал;готельно-ресторанний бізнес;підготовка фахівців;практична діяльність;туризм
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Терешкін О. Г., Брикова Т. М. Основи наукових досліджень: практикум для семінарських занять для студентів спеціальностей: 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм». Харків: ХДУХТ, 2020. 38 c.
Короткий огляд (реферат): Метою вивчення дисципліни «Основи наукових досліджень» є формування в студентів вміння досліджувати, аналізувати і використовувати різні методи наукових досліджень та оволодіння методиками і засобами їх організації для підготовки висококваліфікованих фахівців готельно- ресторанної справи та туризму.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10816
Розташовується у зібраннях:Практикуми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Practicum_osnovi_nauk_doslidzhen_2020.pdf702.48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.