Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10816
Название: Основи наукових досліджень
Авторы: Терешкін, Олег Георгійович
Брикова, Тетяна Миколаївна
Ключевые слова: вузівська наука;інтелектуальний потенціал;готельно-ресторанний бізнес;підготовка фахівців;практична діяльність;туризм
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Терешкін О. Г., Брикова Т. М. Основи наукових досліджень: практикум для семінарських занять для студентів спеціальностей: 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм». Харків: ХДУХТ, 2020. 38 c.
Краткий осмотр (реферат): Метою вивчення дисципліни «Основи наукових досліджень» є формування в студентів вміння досліджувати, аналізувати і використовувати різні методи наукових досліджень та оволодіння методиками і засобами їх організації для підготовки висококваліфікованих фахівців готельно- ресторанної справи та туризму.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10816
Располагается в коллекциях:Практикуми

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Practicum_osnovi_nauk_doslidzhen_2020.pdf702.48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.