Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10741
Title: Професійна етика та етикет у готельно-ресторанному бізнесі
Authors: Малюк, Людмила Петрівна
Варипаєва, Людмила Миронівна
Keywords: професійна етика;готельно-ресторанний бізнес;послуги;етичні норми
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Малюк Л. П., Варипаєва Л. М. Професійна етика та етикет у готельно-ресторанному бізнесі: навч. посібник. Харків: ХДУХТ, 2016. 146 с.
Abstract: Для успішної діяльності фахівців із готельно-ресторанної справи необхідне опанування основами знань із професійної етики та етикету надання послуг у готельному і ресторанному бізнесі. Рішення завдань і проблем професійної етики засновано на загальних засадах психологічних, філософських і етичних аспектів. У навчальному посібнику наведено теоретичні правові основи для забезпечення етичних норм та правил етикету надання послуг у готелях і ресторанах, з’ясовано терміни та визначення, які застосовуються в міжнародній практиці. Висвітлено основні підходи до професійної етики та етикету обслуговування споживачів у готелях та ресторанах. Розглянуто питання етикету за столом, питання міжнародного етикету, правила подачі деяких страв.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10741
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Professional_ethics_etiquette_NP_2017.pdf2.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.