Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10741
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМалюк, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorВарипаєва, Людмила Миронівна-
dc.date.accessioned2022-10-27T10:19:38Z-
dc.date.available2022-10-27T10:19:38Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationМалюк Л. П., Варипаєва Л. М. Професійна етика та етикет у готельно-ресторанному бізнесі: навч. посібник. Харків: ХДУХТ, 2016. 146 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10741-
dc.description.abstractДля успішної діяльності фахівців із готельно-ресторанної справи необхідне опанування основами знань із професійної етики та етикету надання послуг у готельному і ресторанному бізнесі. Рішення завдань і проблем професійної етики засновано на загальних засадах психологічних, філософських і етичних аспектів. У навчальному посібнику наведено теоретичні правові основи для забезпечення етичних норм та правил етикету надання послуг у готелях і ресторанах, з’ясовано терміни та визначення, які застосовуються в міжнародній практиці. Висвітлено основні підходи до професійної етики та етикету обслуговування споживачів у готелях та ресторанах. Розглянуто питання етикету за столом, питання міжнародного етикету, правила подачі деяких страв.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectпрофесійна етикаuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectпослугиuk_UA
dc.subjectетичні нормиuk_UA
dc.titleПрофесійна етика та етикет у готельно-ресторанному бізнесіuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Professional_ethics_etiquette_NP_2017.pdf2.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.