Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10739
Title: Дослідження процесу набухання клітковини картопляної торговельної марки Potex
Authors: Михайлов, В. М.
Димитриєвич, Л. Р.
Степанова, Т. М.
Keywords: набухання;клітковина картопляна;Potex
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Михайлов В. М., Димитриєвич Л. Р., Степанова Т. М. Дослідження процесу набухання клітковини картопляної торговельної марки Potex. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 281-284.
Abstract: Наведено результати досліджень процесу набухання клітковини картопляної торговельної марки Potex залежно від різних чинників: температури, тривалості процесу, присутності солі.
The results of research of the process of swelling of potato gluten of Potex trade mark depending on different factors: temperature, durations of process, presence of salt were presented.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10739
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_46.pdf386.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.