Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10739
Title: | Дослідження процесу набухання клітковини картопляної торговельної марки Potex |
Authors: | Михайлов, В. М. Димитриєвич, Л. Р. Степанова, Т. М. |
Keywords: | набухання;клітковина картопляна;Potex |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Михайлов В. М., Димитриєвич Л. Р., Степанова Т. М. Дослідження процесу набухання клітковини картопляної торговельної марки Potex. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 281-284. |
Abstract: | Наведено результати досліджень процесу набухання клітковини картопляної торговельної марки Potex залежно від різних чинників: температури, тривалості процесу, присутності солі. The results of research of the process of swelling of potato gluten of Potex trade mark depending on different factors: temperature, durations of process, presence of salt were presented. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10739 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_46.pdf | 386.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.