Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10719
Назва: Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві
Автори: Давидова, Оксана Юріївна
Ключові слова: готельно-ресторанне господарство;підприємства готельного господарства
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Давидова О. Ю. Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві: опорні конспекти лекцій для студ. напр. підгот. 140101 "Готельно-ресторанна справа". Харків: ХДУХТ, 2015. 54 с.
Короткий огляд (реферат): Метою викладання дисципліни є формування у студентів системи знань щодо систем управління якістю, міжнародного та вітчизняного досвіду впоровадження системи управління якістю на підприємствах готельно-ресторанного господарства, методів оцінки якості продукції та послуг.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10719
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Uprav_akis_prod_poslug_OKL_2015.pdf494.99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.