Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10719
Назва: | Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві |
Автори: | Давидова, Оксана Юріївна |
Ключові слова: | готельно-ресторанне господарство;підприємства готельного господарства |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Давидова О. Ю. Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві: опорні конспекти лекцій для студ. напр. підгот. 140101 "Готельно-ресторанна справа". Харків: ХДУХТ, 2015. 54 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою викладання дисципліни є формування у студентів системи знань щодо систем управління якістю, міжнародного та вітчизняного досвіду впоровадження системи управління якістю на підприємствах готельно-ресторанного господарства, методів оцінки якості продукції та послуг. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10719 |
Розташовується у зібраннях: | Курси лекцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Uprav_akis_prod_poslug_OKL_2015.pdf | 494.99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.