Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10719
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДавидова, Оксана Юріївна-
dc.date.accessioned2022-10-27T09:19:44Z-
dc.date.available2022-10-27T09:19:44Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationДавидова О. Ю. Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві: опорні конспекти лекцій для студ. напр. підгот. 140101 "Готельно-ресторанна справа". Харків: ХДУХТ, 2015. 54 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10719-
dc.description.abstractМетою викладання дисципліни є формування у студентів системи знань щодо систем управління якістю, міжнародного та вітчизняного досвіду впоровадження системи управління якістю на підприємствах готельно-ресторанного господарства, методів оцінки якості продукції та послуг.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectпідприємства готельного господарстваuk_UA
dc.titleУправління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарствіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Uprav_akis_prod_poslug_OKL_2015.pdf494.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.