Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10719
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Давидова, Оксана Юріївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-27T09:19:44Z | - |
dc.date.available | 2022-10-27T09:19:44Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Давидова О. Ю. Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві: опорні конспекти лекцій для студ. напр. підгот. 140101 "Готельно-ресторанна справа". Харків: ХДУХТ, 2015. 54 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10719 | - |
dc.description.abstract | Метою викладання дисципліни є формування у студентів системи знань щодо систем управління якістю, міжнародного та вітчизняного досвіду впоровадження системи управління якістю на підприємствах готельно-ресторанного господарства, методів оцінки якості продукції та послуг. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | підприємства готельного господарства | uk_UA |
dc.title | Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Uprav_akis_prod_poslug_OKL_2015.pdf | 494.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.