Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10719
Title: Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві
Authors: Давидова, Оксана Юріївна
Keywords: готельно-ресторанне господарство;підприємства готельного господарства
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Давидова О. Ю. Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві: опорні конспекти лекцій для студ. напр. підгот. 140101 "Готельно-ресторанна справа". Харків: ХДУХТ, 2015. 54 с.
Abstract: Метою викладання дисципліни є формування у студентів системи знань щодо систем управління якістю, міжнародного та вітчизняного досвіду впоровадження системи управління якістю на підприємствах готельно-ресторанного господарства, методів оцінки якості продукції та послуг.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10719
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Uprav_akis_prod_poslug_OKL_2015.pdf494.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.