Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10719
Title: | Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві |
Authors: | Давидова, Оксана Юріївна |
Keywords: | готельно-ресторанне господарство;підприємства готельного господарства |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Давидова О. Ю. Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві: опорні конспекти лекцій для студ. напр. підгот. 140101 "Готельно-ресторанна справа". Харків: ХДУХТ, 2015. 54 с. |
Abstract: | Метою викладання дисципліни є формування у студентів системи знань щодо систем управління якістю, міжнародного та вітчизняного досвіду впоровадження системи управління якістю на підприємствах готельно-ресторанного господарства, методів оцінки якості продукції та послуг. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10719 |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Uprav_akis_prod_poslug_OKL_2015.pdf | 494.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.