Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10463
Название: Iнтенсифікація процесу зброджування пивного сусла
Авторы: Дуб, В. В.
Колчін, С. М.
Ключевые слова: пивне сусло;пиво;дріжджі;збродження
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Дуб В. В., Колчін С. М. Iнтенсифікація процесу зброджування пивного сусла. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 267-273.
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати досліджень особливостей процесiв бродіння доброджування сусла з упровадженням у виробництво нової F-чеської раси дріжджів. Розглянуто переваги використання нової раси дріжджів під час виробництва високоякісного пива.
The results of researches of wort fermentation and afterfermentation proc esses with introduction in production of new F-czech sort yeasts are offered. The advantages of new yeast sort during nigh quality beer production are inspected.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10463
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_1_44.pdf620.4 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.