Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10459
Назва: Бухгалтерський облік в підприємствах торгівлі і ресторанного господарства
Автори: Акімова, Наталія Сергіївна
Говоруха, Олена Олександрівна
Кашперська, Анастасія Іванівна
Ключові слова: бухгалтерський облік;підприємства торгівлі;ресторанне господарство
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Бухгалтерський облік в підприємствах торгівлі і ресторанного господарства : методичні вказівки для виконання курсової роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 071 «Облік і оподаткування» / уклад. : Н. С. Акімова, О. О. Говоруха, А. І. Кашперська. Х. : ХДУХТ, 2016. 38 с.
Короткий огляд (реферат): Метою написання курсової роботи є систематизація, поглиблення теоретичних знань студентів (це важливий етап підготовки фахівців ОКР "бакалавр" із бухгалтерського обліку та аудиту), набуття і розвиток навичок самостійного аналізу та узагальнення цифрового матеріалу, обґрунтування пропозицій щодо вдосконалення практики обліково-аналітичної роботи в інтересах досягнення позитивних результатів діяльності суб’єктів підприємницької діяльності, зміцнення фінансової дисципліни. Методичні вказівки розроблено для досягнення цієї мети.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10459
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
metod_vkazivki_do_kursovoyi_roboti_buh_oblik_v_pt_i_rg_2016.pdf457.87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.