Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10459
Назва: | Бухгалтерський облік в підприємствах торгівлі і ресторанного господарства |
Автори: | Акімова, Наталія Сергіївна Говоруха, Олена Олександрівна Кашперська, Анастасія Іванівна |
Ключові слова: | бухгалтерський облік;підприємства торгівлі;ресторанне господарство |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Бухгалтерський облік в підприємствах торгівлі і ресторанного господарства : методичні вказівки для виконання курсової роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 071 «Облік і оподаткування» / уклад. : Н. С. Акімова, О. О. Говоруха, А. І. Кашперська. Х. : ХДУХТ, 2016. 38 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою написання курсової роботи є систематизація, поглиблення теоретичних знань студентів (це важливий етап підготовки фахівців ОКР "бакалавр" із бухгалтерського обліку та аудиту), набуття і розвиток навичок самостійного аналізу та узагальнення цифрового матеріалу, обґрунтування пропозицій щодо вдосконалення практики обліково-аналітичної роботи в інтересах досягнення позитивних результатів діяльності суб’єктів підприємницької діяльності, зміцнення фінансової дисципліни. Методичні вказівки розроблено для досягнення цієї мети. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10459 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
metod_vkazivki_do_kursovoyi_roboti_buh_oblik_v_pt_i_rg_2016.pdf | 457.87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.