Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10459
Title: Бухгалтерський облік в підприємствах торгівлі і ресторанного господарства
Authors: Акімова, Наталія Сергіївна
Говоруха, Олена Олександрівна
Кашперська, Анастасія Іванівна
Keywords: бухгалтерський облік;підприємства торгівлі;ресторанне господарство
Issue Date: 2016
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Бухгалтерський облік в підприємствах торгівлі і ресторанного господарства : методичні вказівки для виконання курсової роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 071 «Облік і оподаткування» / уклад. : Н. С. Акімова, О. О. Говоруха, А. І. Кашперська. Х. : ХДУХТ, 2016. 38 с.
Abstract: Метою написання курсової роботи є систематизація, поглиблення теоретичних знань студентів (це важливий етап підготовки фахівців ОКР "бакалавр" із бухгалтерського обліку та аудиту), набуття і розвиток навичок самостійного аналізу та узагальнення цифрового матеріалу, обґрунтування пропозицій щодо вдосконалення практики обліково-аналітичної роботи в інтересах досягнення позитивних результатів діяльності суб’єктів підприємницької діяльності, зміцнення фінансової дисципліни. Методичні вказівки розроблено для досягнення цієї мети.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10459
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
metod_vkazivki_do_kursovoyi_roboti_buh_oblik_v_pt_i_rg_2016.pdf457.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.