Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10456
Title: Особливості організації та технічного оснащення сандвіч-барів
Authors: Кононенко, Т. П.
Єфімова, В. О.
Золотухіна, І. В.
Keywords: сандвіч-бар;заклади харчування;технологічне устаткування
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Кононенко Т. П., Єфімова В. О., Золотухіна І. В. Особливості організації та технічного оснащення сандвіч-барів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 255-261.
Abstract: Розглянуто питання організації в Україні закладів харчування формату сандвіч-бар. Наведено рекомендації з вибору, вимоги, технічні характеристики технологічного устаткування під час оснащення закладів цього виду.
The considered questions to organizations in Ukraine enterprise feeding the format sandwich-bar. Broughted recommendations at the option, requirements, technical features of the technological equipment at equipping enterprise given type.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10456
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_42.pdf642.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.