Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10456
Title: | Особливості організації та технічного оснащення сандвіч-барів |
Authors: | Кононенко, Т. П. Єфімова, В. О. Золотухіна, І. В. |
Keywords: | сандвіч-бар;заклади харчування;технологічне устаткування |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Кононенко Т. П., Єфімова В. О., Золотухіна І. В. Особливості організації та технічного оснащення сандвіч-барів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 255-261. |
Abstract: | Розглянуто питання організації в Україні закладів харчування формату сандвіч-бар. Наведено рекомендації з вибору, вимоги, технічні характеристики технологічного устаткування під час оснащення закладів цього виду. The considered questions to organizations in Ukraine enterprise feeding the format sandwich-bar. Broughted recommendations at the option, requirements, technical features of the technological equipment at equipping enterprise given type. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10456 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_42.pdf | 642.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.