Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10456
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКононенко, Т. П.-
dc.contributor.authorЄфімова, В. О.-
dc.contributor.authorЗолотухіна, І. В.-
dc.date.accessioned2022-10-25T15:54:26Z-
dc.date.available2022-10-25T15:54:26Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationКононенко Т. П., Єфімова В. О., Золотухіна І. В. Особливості організації та технічного оснащення сандвіч-барів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 255-261.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10456-
dc.description.abstractРозглянуто питання організації в Україні закладів харчування формату сандвіч-бар. Наведено рекомендації з вибору, вимоги, технічні характеристики технологічного устаткування під час оснащення закладів цього виду.uk_UA
dc.description.abstractThe considered questions to organizations in Ukraine enterprise feeding the format sandwich-bar. Broughted recommendations at the option, requirements, technical features of the technological equipment at equipping enterprise given type.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсандвіч-барuk_UA
dc.subjectзаклади харчуванняuk_UA
dc.subjectтехнологічне устаткуванняuk_UA
dc.titleОсобливості організації та технічного оснащення сандвіч-барівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_42.pdf642.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.