Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10427
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Постнов, Г. М. | - |
dc.contributor.author | Єфімова, В. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-25T13:23:08Z | - |
dc.date.available | 2022-10-25T13:23:08Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Постнов Г. М., Єфімова В. О. Аналіз ринку слайсерів та критерії їх вибору. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 234-237. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10427 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто ринок сучасних слайсерів, які представлені на ринку України та критерії їх вибору для підприємств харчування та торгівлі. | uk_UA |
dc.description.abstract | In this article the modern market of the slicers which are submitted for the market of the Ukraine and criteria of their choise for enterprises of the food and trade was considered. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | слайсери | uk_UA |
dc.subject | ринок України | uk_UA |
dc.subject | підприємства харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Аналіз ринку слайсерів та критерії їх вибору | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (9) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_38.pdf | 389.34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.