Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10427
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПостнов, Г. М.-
dc.contributor.authorЄфімова, В. О.-
dc.date.accessioned2022-10-25T13:23:08Z-
dc.date.available2022-10-25T13:23:08Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationПостнов Г. М., Єфімова В. О. Аналіз ринку слайсерів та критерії їх вибору. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 234-237.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10427-
dc.description.abstractРозглянуто ринок сучасних слайсерів, які представлені на ринку України та критерії їх вибору для підприємств харчування та торгівлі.uk_UA
dc.description.abstractIn this article the modern market of the slicers which are submitted for the market of the Ukraine and criteria of their choise for enterprises of the food and trade was considered.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectслайсериuk_UA
dc.subjectринок Україниuk_UA
dc.subjectпідприємства харчування та торгівліuk_UA
dc.titleАналіз ринку слайсерів та критерії їх виборуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (9)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_1_38.pdf389.34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.