Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10349
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогожих, М. І.-
dc.contributor.authorЦуркан, М. М.-
dc.date.accessioned2022-10-24T19:04:13Z-
dc.date.available2022-10-24T19:04:13Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationПогожих М. І., Цуркан М. М. Процес сушіння як енергоефективний перехід термодинамічної системи у стан рівноваги. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 172-179.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10349-
dc.description.abstractРозглянуто питання визначення енергоефективності процесу сушіння в рамках концептуального представлення процесу як еволюції термодинамічної системи до стану рівноваги.uk_UA
dc.description.abstractThe question of determination of energy efficiency of process of drying is considered within the framework of conceptual presentation of process as evolution of the thermodynamics system to the state of equilibrium.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсушінняuk_UA
dc.subjectстан рівновагиuk_UA
dc.subjectеволюція термодинамічної системиuk_UA
dc.titleПроцес сушіння як енергоефективний перехід термодинамічної системи у стан рівновагиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_29.pdf646.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.