Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10335
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевична, Н. І. | - |
dc.contributor.author | Самохвалова, О. В. | - |
dc.contributor.author | Полевич, В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-24T17:45:49Z | - |
dc.date.available | 2022-10-24T17:45:49Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Черевична Н. І., Самохвалова О. В., Полевич В. В. Mатематичне моделювання рецептури бісквітних напівфабрикатів з ксампаном. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 145-152. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10335 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання розробки рецептур бісквітних напівфабрикатів з ксампаном за допомогою методів матиматичного моделювання з попереднім експериментальним визначенням раціональних діапазонів основних інгредієнтів. Застосований метод дозволив одержати оптимальні концентрації ксампану, яєць та цукру в рецептурах запропонованого асортименту бісквітних напівфабрикатів з додаванням цього біополімеру. | uk_UA |
dc.description.abstract | The question of development of compounding of biscuit ready-to-cook foods is considered with xampan by the methods of mathematical design with previous experimental determination of rational ranges of basic ingredients. The applied method allowed to get the optimum concentrations of xampan, eggs and sugar in compounding of the offered assortment of biscuits ready-to-cook foods with addition of it to the biopolymer. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | бісквітні напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | ксампан | uk_UA |
dc.subject | біополімери | uk_UA |
dc.subject | матиматичне моделювання | uk_UA |
dc.title | Mатематичне моделювання рецептури бісквітних напівфабрикатів з ксампаном | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (9) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_25.pdf | 806.46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.