Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10335
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревична, Н. І.-
dc.contributor.authorСамохвалова, О. В.-
dc.contributor.authorПолевич, В. В.-
dc.date.accessioned2022-10-24T17:45:49Z-
dc.date.available2022-10-24T17:45:49Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationЧеревична Н. І., Самохвалова О. В., Полевич В. В. Mатематичне моделювання рецептури бісквітних напівфабрикатів з ксампаном. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 145-152.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10335-
dc.description.abstractРозглянуто питання розробки рецептур бісквітних напівфабрикатів з ксампаном за допомогою методів матиматичного моделювання з попереднім експериментальним визначенням раціональних діапазонів основних інгредієнтів. Застосований метод дозволив одержати оптимальні концентрації ксампану, яєць та цукру в рецептурах запропонованого асортименту бісквітних напівфабрикатів з додаванням цього біополімеру.uk_UA
dc.description.abstractThe question of development of compounding of biscuit ready-to-cook foods is considered with xampan by the methods of mathematical design with previous experimental determination of rational ranges of basic ingredients. The applied method allowed to get the optimum concentrations of xampan, eggs and sugar in compounding of the offered assortment of biscuits ready-to-cook foods with addition of it to the biopolymer.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectбісквітні напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectксампанuk_UA
dc.subjectбіополімериuk_UA
dc.subjectматиматичне моделюванняuk_UA
dc.titleMатематичне моделювання рецептури бісквітних напівфабрикатів з ксампаномuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_25.pdf806.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.