Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10312
Назва: | Маркетинг у підприємствах ресторанного господарства |
Автори: | Афанасьєва, Оксана Пилипівна Жегус, Олена Валентинівна Мороз, Ольга Ревомирівна Парцирна, Тетяна Миколаївна |
Ключові слова: | маркетинг;маркетингові дослідження;підприємства харчування та торгівлі;ресторани;ресторанне господарство;споживач |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Афанасьєва О. П., Жегус О. В., Мороз О. Р., Парцирна Т. М. Маркетинг у підприємствах ресторанного господарства: навч.-метод. посібник. Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків. ХДУХТ, 2009. 160 с. |
Короткий огляд (реферат): | У навчально-методичному посібнику послідовно і логічно викладається зміст курсу "Маркетинг у підприємствах ресторанного господарства". Розглянуто маркетинг як сучасну концепцію діяльності підприємства в умовах ринкової економіки, розкрито основні теоретичні положення щодо формування комплексу маркетингових засобів впливу на споживачів, зміст та технологію маркетингових досліджень. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10312 |
ISBN: | 978-966-405-138-2 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Afanasyeva_marketing_learning_method_guide_2009.pdf | 13.96 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.