Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10312
Title: | Маркетинг у підприємствах ресторанного господарства |
Authors: | Афанасьєва, Оксана Пилипівна Жегус, Олена Валентинівна Мороз, Ольга Ревомирівна Парцирна, Тетяна Миколаївна |
Keywords: | маркетинг;маркетингові дослідження;підприємства харчування та торгівлі;ресторани;ресторанне господарство;споживач |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Афанасьєва О. П., Жегус О. В., Мороз О. Р., Парцирна Т. М. Маркетинг у підприємствах ресторанного господарства: навч.-метод. посібник. Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків. ХДУХТ, 2009. 160 с. |
Abstract: | У навчально-методичному посібнику послідовно і логічно викладається зміст курсу "Маркетинг у підприємствах ресторанного господарства". Розглянуто маркетинг як сучасну концепцію діяльності підприємства в умовах ринкової економіки, розкрито основні теоретичні положення щодо формування комплексу маркетингових засобів впливу на споживачів, зміст та технологію маркетингових досліджень. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10312 |
ISBN: | 978-966-405-138-2 |
Appears in Collections: | Навчально-методичні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Afanasyeva_marketing_learning_method_guide_2009.pdf | 13.96 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.