Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10308
Назва: Якість зерна пшениці і її основні чинники
Автори: Кирпа, М.Я.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків : ХНАУ
Бібліографічний опис: Кирпа М.Я. Якість зерна пшениці і її основні чинники. Вісник ХНАУ. Серія : Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво. 2013. №9. С.7-16.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10308
Розташовується у зібраннях:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва. Серія "Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво" №9

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vkhnau_roslyn_2013_9_4.pdf100.01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.