Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва. Серія "Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво" №9 : [27] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 27
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Урожайность озимой пшеницы при некорневой подкормке микроудобрениями и карбамидомДударев, Д.П.
2013Урожайність квасолі звичайної залежно від технології вирощування в Північному ЛісостепуГолодна, А.В.; Акуленко, В.В.; Столяр, О.О.
2013Вплив тривалого застосування систем основного обробітку ґрунту на формування бур’янового компонента агроценозуКирилюк, В.П.
2013Порівняльне вивчення строків і способів сівби проса посівного на насінницькі цілі в Правобережному ЛісостепуПолторецький, С.П.
2013Вплив позакореневого підживлення цукрових буряків на фотосинтетичну продуктивністьКарпук, Л.М.
2013Динаміка розвитку рослин сої і структурні показники врожаю залежно від елементів технологіїКулібаба, М.Ю.
2013Реакція ЧС-ліній і О-типів цукрових буряків на розширену площу живлення як фактор середовищаКорнєєва, М.О.; Ненька, М.М.; Андрєєва, Л.С.; Кротюк, Л.А.
2013Утворення бульбочок на кореневій системі еспарцету посівного залежно від впливу елементів технології в правобережному Лісостепу УкраїниАврамчук, Б.І.; Демидась, Г.І.
2013Особливості формування продуктивності цукрових буряків залежно від передпосівної підготовки насінняБалагура, О.В.
2013Економічна та енергетична ефективність застосування норми висіву міцелію при виробництві гливи звичайної в захищеному ґрунтіВдовенко, С.А.
2013Особливості проходження фенологічних фаз та формування біометричних показників сортів бобу овочевого в умовах правобережного Лісостепу УкраїниЧернецький, В.М.; Костюк, О.О.; Власюк, О.О.
2013Симбиотическая активность и урожайность люпина белого в зависимости от биопрепарата и микроудобренийЛаврик, И.Н.; Жатова, Г.А.
2013Насіннєва продуктивність соняшнику залежно від попередників та мінеральних добрив в умовах північно-східного Лісостепу УкраїниМельник, А.В.; Говорун, С.О.
2013Ринок овочів і баштанних культур та балансиХареба, В.В.
2013Агрономія Європи і світу епох середньовіччя–індустріалізаціїБачкала, О.В.; Шелепов, В.В.
2013Екологічно безпечна технологія вирощування нутуНепран, І.В.; Ніколаєнко, А.М.
2013Крупність насіння та передпосівна підготовка пшениці озимоїКирпа, М.Я.
2013Влияние фитофтороза на количество макро- и микроэлементов в листьях картофеляМартыненко, В.И.; Романова, Т.А.; Романов, А.В.
2013Вплив строку садіння й обробки біологічними та хімічними препаратами на збереженість картоплі (Solanum tuberosum L.) в умовах КарпатКолтунов, В.А.; Данілкова, Т.В.; Бородай, В.В.
2013Вплив умов зовнішнього середовища лівобережного Лісостепу України на ріст і розвиток пшениці твердої яроїШевніков, Д.М.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 27