Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10233
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКоноз, Олександр Васильович-
dc.date.accessioned2022-10-24T11:30:12Z-
dc.date.available2022-10-24T11:30:12Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКоноз О. В. Удосоконалення формування лідерських компетенцій на державній службі: кваліфікаційна робота магістра: спец. 281 – Публічне управління та адміністрування; Харків, 2020. 114 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10233-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі визначено теоретико-методологічні засади проблеми формування лідерських компетенцій на державній службі. Обґрунтовано, що відбір, професійна підготовка та розвиток керівників-лідерів мають відбуватися відповідно до профілю компетентності – стандартизованої характеристики, що містить функції, до виконання яких керівник повинен бути готовий, та компетенції, розвиток яких забезпечує ефективне здійснення функцій керівником-лідером, установлено сутнісні характеристики лідерства в державній службі України та розкрито їх зміст; визначено пріоритети розвитку лідерства в державній службі.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.subjectдержавна службаuk_UA
dc.subjectлідерствоuk_UA
dc.subjectкерівництвоuk_UA
dc.subjectлідерські компетенціїuk_UA
dc.titleУдосоконалення формування лідерських компетенцій на державній службіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationХарківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка-
dc.contributor.affiliationКафедра організації виробництва, бізнесу, менеджменту-
Appears in Collections:281 – "Публічне управління та адміністрування" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konoz.pdf
  Restricted Access
160.75 kBAdobe PDFView/Open Request a copy
Konoz_PU.pdf
  Restricted Access
1.37 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.