Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10135
Title: | Вдосконалення управління конкурентоспроможністю продукції рослинництва |
Authors: | Гриненко, Сергій Олегович |
metadata.dc.contributor.advisor: | Орел, А. М. |
metadata.dc.contributor.affiliation: | Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Кафедра організації виробництва, бізнесу, менеджменту |
Keywords: | овес;органічне землеробство;конкурентоспроможність;управління конкурентоспроможністю |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Гриненко С. О. Вдосконалення управління конкурентоспроможністю продукції рослинництва: кваліфікаційна робота магістра: спец. 073 - Менеджмент; наук. кер. А. М. Орел; Харків, 2020. 92с. |
Abstract: | У кваліфікаційній роботі приведено аналіз основних підходів до визначення економічної категорії «конкурентоспроможність продукції» та визначено методи оцінки конкурентоспроможності підприємства. Проведена оцінка конкурентоспроможності органічної сільськогосподарської продукції, визначено її переваги та недоліки; проаналізовано стан та перспективи розвитку органічного рослинництва в Україні. Проведено аналіз господарської діяльності підприємства, що займається органічним землеробством, зокрема вирощуванням вівса та запропоновано шляхи підвищення його конкурентоспроможності та продуктів його переробки. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10135 |
Appears in Collections: | 073 - "Менеджмент" (Магістри) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Hrynenko_073_M.pdf Restricted Access | 12.98 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
Hrynenko.pdf Restricted Access | 12.98 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.