Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10129
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКоваленко, В. О.-
dc.contributor.authorГорбань, В. Г.-
dc.contributor.authorЧернова, Л. О.-
dc.date.accessioned2022-10-23T17:41:30Z-
dc.date.available2022-10-23T17:41:30Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationКоваленко В. О., Горбань В. Г., Чернова Л. О. Перспективи розвитку технологій м'ясних січених напівфабрикатів з використанням композицій протеолітичних ферментних препаратів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 90-94.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10129-
dc.description.abstractОбґрунтовано доцільність одночасного використання двох протеолітичних ферментних препаратів у композиції ферментних препаратів, яка призначена для ферментативного протеолізу яловичини з підвищеним вмістом сполучної тканини.uk_UA
dc.description.abstractThe thesis is devoted to the scientific substantiation and development of the technology of beef minced meat with an excessive content of proteins of the connective tissue fermented by the composition of proteolytic enzymes (CPE).uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсполучна тканинаuk_UA
dc.subjectяловичинаuk_UA
dc.subjectферментні препаратиuk_UA
dc.subjectпротеолізuk_UA
dc.subjectм'ясні січені напівфабрикатиuk_UA
dc.titleПерспективи розвитку технологій м'ясних січених напівфабрикатів з використанням композицій протеолітичних ферментних препаратівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_16.pdf522.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.