Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10129
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коваленко, В. О. | - |
dc.contributor.author | Горбань, В. Г. | - |
dc.contributor.author | Чернова, Л. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-23T17:41:30Z | - |
dc.date.available | 2022-10-23T17:41:30Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Коваленко В. О., Горбань В. Г., Чернова Л. О. Перспективи розвитку технологій м'ясних січених напівфабрикатів з використанням композицій протеолітичних ферментних препаратів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 90-94. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10129 | - |
dc.description.abstract | Обґрунтовано доцільність одночасного використання двох протеолітичних ферментних препаратів у композиції ферментних препаратів, яка призначена для ферментативного протеолізу яловичини з підвищеним вмістом сполучної тканини. | uk_UA |
dc.description.abstract | The thesis is devoted to the scientific substantiation and development of the technology of beef minced meat with an excessive content of proteins of the connective tissue fermented by the composition of proteolytic enzymes (CPE). | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | сполучна тканина | uk_UA |
dc.subject | яловичина | uk_UA |
dc.subject | ферментні препарати | uk_UA |
dc.subject | протеоліз | uk_UA |
dc.subject | м'ясні січені напівфабрикати | uk_UA |
dc.title | Перспективи розвитку технологій м'ясних січених напівфабрикатів з використанням композицій протеолітичних ферментних препаратів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (9) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_16.pdf | 522.23 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.