Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10129
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоваленко, В. О.-
dc.contributor.authorГорбань, В. Г.-
dc.contributor.authorЧернова, Л. О.-
dc.date.accessioned2022-10-23T17:41:30Z-
dc.date.available2022-10-23T17:41:30Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationКоваленко В. О., Горбань В. Г., Чернова Л. О. Перспективи розвитку технологій м'ясних січених напівфабрикатів з використанням композицій протеолітичних ферментних препаратів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 90-94.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10129-
dc.description.abstractОбґрунтовано доцільність одночасного використання двох протеолітичних ферментних препаратів у композиції ферментних препаратів, яка призначена для ферментативного протеолізу яловичини з підвищеним вмістом сполучної тканини.uk_UA
dc.description.abstractThe thesis is devoted to the scientific substantiation and development of the technology of beef minced meat with an excessive content of proteins of the connective tissue fermented by the composition of proteolytic enzymes (CPE).uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсполучна тканинаuk_UA
dc.subjectяловичинаuk_UA
dc.subjectферментні препаратиuk_UA
dc.subjectпротеолізuk_UA
dc.subjectм'ясні січені напівфабрикатиuk_UA
dc.titleПерспективи розвитку технологій м'ясних січених напівфабрикатів з використанням композицій протеолітичних ферментних препаратівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (9)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_1_16.pdf522.23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.