Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10122
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кучерук, З. І. | - |
dc.contributor.author | Луньова, О. С. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-23T15:59:33Z | - |
dc.date.available | 2022-10-23T15:59:33Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Кучерук З. І., Луньова О. С. Наукове обґрунтування рецептурного складу сухих сумішей для виробництва дієтичних безбілкових і безглютенових хлібобулочних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 52-60. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10122 | - |
dc.description.abstract | Доведено доцільність розробки безбілкових та безглютенових сухих сумішей для дієтотерапії хворих із порушеннями білкового обміну речовин. Визначено рецептурний склад сухих сумішей для виробництва дієтичних безбілкових і безглютенових хлібобулочних виробів на основі досліджень органолептичних та фізико-хімічних показників якості дослідних зразків дієтичного хліба. | uk_UA |
dc.description.abstract | Expedience of the development of non-protein and gluten-free dry mix tures for the dietotherapy of patients with the diseases predetermined by violations of metabolism is well-proven. The compounding composition of dry mixtures for the production of dietary non-protein and gluten-free baked goods on the basis of re seaches of organoleptic and physical and chemical indexes of quality of pre production models of dietary bread is determined. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | дієтотерапія | uk_UA |
dc.subject | дієтичний хліб | uk_UA |
dc.subject | безбілкові сухі суміші | uk_UA |
dc.subject | безглютенові сухі суміші | uk_UA |
dc.title | Наукове обґрунтування рецептурного складу сухих сумішей для виробництва дієтичних безбілкових і безглютенових хлібобулочних виробів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_11.pdf | 711.4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.