Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10122
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКучерук, З. І.-
dc.contributor.authorЛуньова, О. С.-
dc.date.accessioned2022-10-23T15:59:33Z-
dc.date.available2022-10-23T15:59:33Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationКучерук З. І., Луньова О. С. Наукове обґрунтування рецептурного складу сухих сумішей для виробництва дієтичних безбілкових і безглютенових хлібобулочних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 52-60.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10122-
dc.description.abstractДоведено доцільність розробки безбілкових та безглютенових сухих сумішей для дієтотерапії хворих із порушеннями білкового обміну речовин. Визначено рецептурний склад сухих сумішей для виробництва дієтичних безбілкових і безглютенових хлібобулочних виробів на основі досліджень органолептичних та фізико-хімічних показників якості дослідних зразків дієтичного хліба.uk_UA
dc.description.abstractExpedience of the development of non-protein and gluten-free dry mix tures for the dietotherapy of patients with the diseases predetermined by violations of metabolism is well-proven. The compounding composition of dry mixtures for the production of dietary non-protein and gluten-free baked goods on the basis of re seaches of organoleptic and physical and chemical indexes of quality of pre production models of dietary bread is determined.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectдієтотерапіяuk_UA
dc.subjectдієтичний хлібuk_UA
dc.subjectбезбілкові сухі сумішіuk_UA
dc.subjectбезглютенові сухі сумішіuk_UA
dc.titleНаукове обґрунтування рецептурного складу сухих сумішей для виробництва дієтичних безбілкових і безглютенових хлібобулочних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_11.pdf711.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.