Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10120
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБольшакова, В. А.-
dc.contributor.authorСкуріхіна, Л. А.-
dc.contributor.authorГринченко, Н. Г.-
dc.date.accessioned2022-10-23T15:48:10Z-
dc.date.available2022-10-23T15:48:10Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationБольшакова В. А., Скуріхіна Л. А., Гринченко Н. Г. Розробка технології м’ясних посічених напівфабрикатів з використанням композиції гідроколоїдів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 43-52.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10120-
dc.description.abstractУстановлено, що одним із шляхів поширення асортименту м'ясних напівфабрикатів є залучення до їх складу гідроколоїдів. Розроблено рецептурний склад та технологiчний процес виробництва посічених напівфабрикатів з використанням композиційної суміші гідроколоїдів. Проведено комплекс експериментальних робіт з визначення показників якості нової продукцiï, розроблено проект нормативної документації.uk_UA
dc.description.abstractIt is set that one of ways of expansion of assortment of meats ready-to-cook foods is involving in their composition of hydrocolloids. Compounding composition is developed that technological process of production of ready-to-cook foods with the use of composition mixture of hydrocolloids. Series of experiments were carried out to define the merit rate of this new product, and accordingly release specifications were worked out.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectм'ясні посічені напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectгідроколоїдиuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.titleРозробка технології м’ясних посічених напівфабрикатів з використанням композиції гідроколоїдівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (9)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_1_10.pdf734.73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.