Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 32 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Управління ефективним виробництвом і реалізацією картопліПетров, В. М.; Шестопалова, Ірина Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування
2022Управління підсобною промисловою діяльністю у сільськогосподарському підприємствіШарко, І. О.; Петров, Вадим Миколайович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування
2021Напрямки підвищення ефективності управління та виробництва соняшнику на підприємствіГолованова, Г. Є.; Клименко, О. О.; Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Кафедра організації виробництва, бізнесу, менеджменту
2022Розробка технології м'ясних напівфабрикатів збагачених БАР рослинного походженняБольшакова, В. А.; Ключка, Дар’я Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2022Дослідження технології смажених ковбас у склеєних кишкових оболонках, армованих тепловою коагуляцією і дубленнямОнищенко, В. М.; Фабричний, Денис Володимирович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2022Розробка проекту технології м'ясних чіпсів на основі м’яса птиціГринченко, Н. Г.; Головко, Олександр Віталійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2022Розроблення проекту технології мюсли-батончиків для здорового харчування за принципами lean manufacturing (ощадливе виробництво)Колеснікова, Марина Борисівна; Шокота, Михайло Юрійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Удосконалення технології млинців з використанням покращувачів борошнаЮрченко, Світлана Леонідівна; Борисенко, Оксана Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Удосконалення технології заморожених десертів з використанням структуроутворювачівЮрченко, Світлана Леонідівна; Хорошилов, Віталій Русланович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Удосконалення технології виробів кондитерських пастильних з використанням карагінану та пектинуЧеремська, Тетяна Володимирівна; Щербіна, Анастасія Андріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії