Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
04. Кваліфікаційні роботи
Бакалаври
Магістри
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 32 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
2
3
4
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Управління ефективним виробництвом і реалізацією картоплі
Петров, В. М.
;
Шестопалова, Ірина Сергіївна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування
2022
Управління підсобною промисловою діяльністю у сільськогосподарському підприємстві
Шарко, І. О.
;
Петров, Вадим Миколайович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування
2021
Напрямки підвищення ефективності управління та виробництва соняшнику на підприємстві
Голованова, Г. Є.
;
Клименко, О. О.
;
Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Кафедра організації виробництва, бізнесу, менеджменту
2022
Розробка технології м'ясних напівфабрикатів збагачених БАР рослинного походження
Большакова, В. А.
;
Ключка, Дар’я Сергіївна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2022
Дослідження технології смажених ковбас у склеєних кишкових оболонках, армованих тепловою коагуляцією і дубленням
Онищенко, В. М.
;
Фабричний, Денис Володимирович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2022
Розробка проекту технології м'ясних чіпсів на основі м’яса птиці
Гринченко, Н. Г.
;
Головко, Олександр Віталійович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2022
Розроблення проекту технології мюсли-батончиків для здорового харчування за принципами lean manufacturing (ощадливе виробництво)
Колеснікова, Марина Борисівна
;
Шокота, Михайло Юрійович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022
Удосконалення технології млинців з використанням покращувачів борошна
Юрченко, Світлана Леонідівна
;
Борисенко, Оксана Сергіївна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022
Удосконалення технології заморожених десертів з використанням структуроутворювачів
Юрченко, Світлана Леонідівна
;
Хорошилов, Віталій Русланович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022
Удосконалення технології виробів кондитерських пастильних з використанням карагінану та пектину
Черемська, Тетяна Володимирівна
;
Щербіна, Анастасія Андріївна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
Discover
Author
1
Борисенко, Оксана Сергіївна
1
Воробйов, Д. Г.
1
Головко, Олександр Віталійович
1
Дегтярьов, Ігорь Миколайович
1
Дульська, Вероніка Сергіївна
1
Дєрябін, С. О.
1
Зубченко, Михайло Вікторович
1
Клименко, О. О.
1
Ключка, Дар’я Сергіївна
1
Кулик, А. В.
.
next >
Subject
9
рецептура
8
efficiency
8
recipe
8
ефективність
7
management
7
управління
5
напівфабрикат
4
market
4
organization
4
semi-finished
.
next >
Date issued
20
2023
11
2022
1
2021
Has File(s)
32
true