Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-8 of 8 (Search time: 0.005 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Розроблення проекту технології мюсли-батончиків для здорового харчування за принципами lean manufacturing (ощадливе виробництво)Колеснікова, Марина Борисівна; Шокота, Михайло Юрійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Удосконалення технології заморожених десертів з використанням структуроутворювачівЮрченко, Світлана Леонідівна; Хорошилов, Віталій Русланович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Розроблення технології гарячих закусок (апетайзерів)Колеснікова, Марина Борисівна; Єсіна, Марина Євгеніївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023Удосконалення технології мусів з використанням піноутворювачів та її впровадження у ресторанахЮрченко, Світлана Леонідівна; Лисенко, Вікторія Олександрівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023Розроблення проекту технології Магдаленас з використанням овочевої сировини та їх впровадження у кафе-пекарняхЮрченко, Світлана Леонідівна; Череповська, Анастасія Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023Розроблення проекту технології фірмових страв з використанням макаронних виробів та їх впровадження у ресторанахЮрченко, Світлана Леонідівна; Зубченко, Михайло Вікторович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023Удосконалення рецептурного складу тістечок з пісочного напівфабрикату з використанням порошку ягід годжі та їх впровадження у кав’ярніЮрченко, Світлана Леонідівна; Нерябова, Анна Олександрівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023Розроблення та упровадження організаційно-технологічних заходів зі створення меню для кафе-кондитерськихЮрченко, Світлана Леонідівна; Циганок, Валерія Валеріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії