Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
04. Кваліфікаційні роботи
Бакалаври
Магістри
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-8 of 8 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Розроблення проекту технології мюсли-батончиків для здорового харчування за принципами lean manufacturing (ощадливе виробництво)
Колеснікова, Марина Борисівна
;
Шокота, Михайло Юрійович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022
Удосконалення технології заморожених десертів з використанням структуроутворювачів
Юрченко, Світлана Леонідівна
;
Хорошилов, Віталій Русланович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022
Розроблення технології гарячих закусок (апетайзерів)
Колеснікова, Марина Борисівна
;
Єсіна, Марина Євгеніївна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023
Удосконалення технології мусів з використанням піноутворювачів та її впровадження у ресторанах
Юрченко, Світлана Леонідівна
;
Лисенко, Вікторія Олександрівна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023
Розроблення проекту технології Магдаленас з використанням овочевої сировини та їх впровадження у кафе-пекарнях
Юрченко, Світлана Леонідівна
;
Череповська, Анастасія Сергіївна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023
Розроблення проекту технології фірмових страв з використанням макаронних виробів та їх впровадження у ресторанах
Юрченко, Світлана Леонідівна
;
Зубченко, Михайло Вікторович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023
Удосконалення рецептурного складу тістечок з пісочного напівфабрикату з використанням порошку ягід годжі та їх впровадження у кав’ярні
Юрченко, Світлана Леонідівна
;
Нерябова, Анна Олександрівна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023
Розроблення та упровадження організаційно-технологічних заходів зі створення меню для кафе-кондитерських
Юрченко, Світлана Леонідівна
;
Циганок, Валерія Валеріївна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
Discover
Author
1
Зубченко, Михайло Вікторович
1
Лисенко, Вікторія Олександрівна
1
Нерябова, Анна Олександрівна
1
Хорошилов, Віталій Русланович
1
Циганок, Валерія Валеріївна
1
Череповська, Анастасія Сергіївна
1
Шокота, Михайло Юрійович
1
Єсіна, Марина Євгеніївна
Subject
8
technology
8
рецептура
5
напівфабрикат
4
semi-finished
2
economic efficiency
2
safety
2
безпечність
2
економічна ефективність
1
appetizers
1
base
.
next >
Date issued
5
2023
3
2022
Has File(s)
8
true