Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
04. Кваліфікаційні роботи
Бакалаври
Магістри
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-6 of 6 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Удосконалення технології млинців з використанням покращувачів борошна
Юрченко, Світлана Леонідівна
;
Борисенко, Оксана Сергіївна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022
Розроблення технології десертної продукції на основі яєць та продуктів їх перероблення
Пивоваров, Євген Павлович
;
Малашева, Олександра Андріївна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022
Розроблення та упровадження технології гарячих соусів як складової других страв тривалого зберігання
Пивоваров, Євген Павлович
;
Солодков, Роман Вадимович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022
Удосконалення технології заморожених десертів з використанням структуроутворювачів
Юрченко, Світлана Леонідівна
;
Хорошилов, Віталій Русланович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022
Розроблення технології гарячих закусок (апетайзерів)
Колеснікова, Марина Борисівна
;
Єсіна, Марина Євгеніївна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022
Розроблення технології яєчних закусок тривалого зберігання
Пивоваров, Євген Павлович
;
Рачкован, Сергій Миколайович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
Discover
Author
1
Борисенко, Оксана Сергіївна
1
Малашева, Олександра Андріївна
1
Рачкован, Сергій Миколайович
1
Солодков, Роман Вадимович
1
Хорошилов, Віталій Русланович
1
Єсіна, Марина Євгеніївна
Subject
6
economic efficiency
5
safety
5
безпечність
3
technology
3
рецептура
2
recipe
2
Technology
1
appetizers
1
breading
1
crumble
.
next >
Date issued
6
2022
Has File(s)
6
true