Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
04. Кваліфікаційні роботи
Бакалаври
Магістри
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 11 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Управління ефективним виробництвом і реалізацією картоплі
Петров, В. М.
;
Шестопалова, Ірина Сергіївна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування
2022
Управління підсобною промисловою діяльністю у сільськогосподарському підприємстві
Шарко, І. О.
;
Петров, Вадим Миколайович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування
2022
Розробка технології м'ясних напівфабрикатів збагачених БАР рослинного походження
Большакова, В. А.
;
Ключка, Дар’я Сергіївна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2022
Дослідження технології смажених ковбас у склеєних кишкових оболонках, армованих тепловою коагуляцією і дубленням
Онищенко, В. М.
;
Фабричний, Денис Володимирович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2022
Розробка проекту технології м'ясних чіпсів на основі м’яса птиці
Гринченко, Н. Г.
;
Головко, Олександр Віталійович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2022
Розроблення проекту технології мюсли-батончиків для здорового харчування за принципами lean manufacturing (ощадливе виробництво)
Колеснікова, Марина Борисівна
;
Шокота, Михайло Юрійович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022
Удосконалення технології млинців з використанням покращувачів борошна
Юрченко, Світлана Леонідівна
;
Борисенко, Оксана Сергіївна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022
Удосконалення технології заморожених десертів з використанням структуроутворювачів
Юрченко, Світлана Леонідівна
;
Хорошилов, Віталій Русланович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022
Удосконалення технології виробів кондитерських пастильних з використанням карагінану та пектину
Черемська, Тетяна Володимирівна
;
Щербіна, Анастасія Андріївна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022
Розроблення технології гарячих закусок (апетайзерів)
Колеснікова, Марина Борисівна
;
Єсіна, Марина Євгеніївна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
Discover
Author
1
Борисенко, Оксана Сергіївна
1
Головко, Олександр Віталійович
1
Ключка, Дар’я Сергіївна
1
Петров, Вадим Миколайович
1
Скляренко, Станіслав Сергійович
1
Фабричний, Денис Володимирович
1
Хорошилов, Віталій Русланович
1
Шестопалова, Ірина Сергіївна
1
Шокота, Михайло Юрійович
1
Щербіна, Анастасія Андріївна
.
next >
Subject
11
технологія
4
рецептура
3
economic efficiency
3
recipe
3
safety
3
безпечність
3
економічна ефективність
2
efficiency
2
management
2
structure former
.
next >
Has File(s)
11
true