Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 38 (Search time: 0.009 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Organizational structure management improvement at the enterpriseSagachko, Yu. M.; Aydin, Solen; Державний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування
2022Управління якістю та конкурентоспроможністю продукції рослинництва на підприємствіСагачко, Ю. М.; Самелюк, Лілія Олександрівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування
2022Розробка проекту технології м'ясних реструктурованих напівфабрикатівГринченко, Н. Г; Катриченко, Роман Олександрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2022Удосконалення технології млинців з використанням покращувачів борошнаЮрченко, Світлана Леонідівна; Борисенко, Оксана Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Розроблення технології десертної продукції на основі яєць та продуктів їх переробленняПивоваров, Євген Павлович; Малашева, Олександра Андріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Розроблення та упровадження технології гарячих соусів як складової других страв тривалого зберіганняПивоваров, Євген Павлович; Солодков, Роман Вадимович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Удосконалення технології заморожених десертів з використанням структуроутворювачівЮрченко, Світлана Леонідівна; Хорошилов, Віталій Русланович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Розроблення технології гарячих закусок (апетайзерів)Колеснікова, Марина Борисівна; Єсіна, Марина Євгеніївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Розроблення технології яєчних закусок тривалого зберіганняПивоваров, Євген Павлович; Рачкован, Сергій Миколайович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023Розробка проекту технології реструктурованих м’ясопродуктівБольшакова, В. А.; Дроменко, Сергій Олексійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса