Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
04. Кваліфікаційні роботи
Бакалаври
Магістри
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 38 (Search time: 0.009 seconds).
previous
1
2
3
4
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Organizational structure management improvement at the enterprise
Sagachko, Yu. M.
;
Aydin, Solen
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування
2022
Управління якістю та конкурентоспроможністю продукції рослинництва на підприємстві
Сагачко, Ю. М.
;
Самелюк, Лілія Олександрівна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування
2022
Розробка проекту технології м'ясних реструктурованих напівфабрикатів
Гринченко, Н. Г
;
Катриченко, Роман Олександрович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2022
Удосконалення технології млинців з використанням покращувачів борошна
Юрченко, Світлана Леонідівна
;
Борисенко, Оксана Сергіївна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022
Розроблення технології десертної продукції на основі яєць та продуктів їх перероблення
Пивоваров, Євген Павлович
;
Малашева, Олександра Андріївна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022
Розроблення та упровадження технології гарячих соусів як складової других страв тривалого зберігання
Пивоваров, Євген Павлович
;
Солодков, Роман Вадимович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022
Удосконалення технології заморожених десертів з використанням структуроутворювачів
Юрченко, Світлана Леонідівна
;
Хорошилов, Віталій Русланович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022
Розроблення технології гарячих закусок (апетайзерів)
Колеснікова, Марина Борисівна
;
Єсіна, Марина Євгеніївна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022
Розроблення технології яєчних закусок тривалого зберігання
Пивоваров, Євген Павлович
;
Рачкован, Сергій Миколайович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023
Розробка проекту технології реструктурованих м’ясопродуктів
Большакова, В. А.
;
Дроменко, Сергій Олексійович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
Discover
Author
1
Aydin, Solen
1
Аксенко, П. А.
1
Ачкасов, В. А.
1
Бабич, К. О.
1
Базилевська, Аліна Костянтинівна
1
Борисенко, Оксана Сергіївна
1
Бречко, В. В.
1
Білицька, Анжеліка Олександрівна
1
Бірюков, Д. Ю.
1
Горбенко, О. Є.
.
next >
Subject
37
економічна ефективність
21
harmfulness
21
technical efficiency
21
технічна ефективність
21
шкідливість
17
insecticides
17
інсектициди
7
diseases
7
pests
7
winter wheat
.
next >
Date issued
29
2023
9
2022
Has File(s)
38
true