Browsing by Author Яковлєв, Олег Володимирович
Showing results 1 to 9 of 9
Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Вплив ультразвукових хвиль на зміну коефіцієнта масовіддачі під час соління риби | Яковлєв, Олег Володимирович; Постнов, Геннадій Михайлович; Потапов, Володимир Олексійович |
2015 | Економічна ефективність упровадження ультразвукового апарата для соління риби | Постнов, Геннадій Михайлович; Круглова, Олена Анатоліївна; Червоний, Віталій Миколайович; Яковлєв, Олег Володимирович |
2014 | Електрохімічний метод визначення швидкості перебігу масообмінних процесів під час засолення океанічної риби | Постнов, Геннадій Михайлович; Чеканов, Микола Анатолійович; Червоний, Віталій Миколайович; Яковлєв, Олег Володимирович |
2017 | Оцінювання ефективності використання ультразвуку в процесі соління рибної сировини | Постнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович; Яковлєв, Олег Володимирович |
2015-10-26 | Пристрій для соління рибної сировини за допомогою ультразвуку | Постнов, Геннадій Михайлович; Чеканов, Микола Анатолійович; Червоний, Віталій Миколайович; Яковлєв, Олег Володимирович |
2014-05-26 | Спосіб очищення риби від луски | Постнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович; Зубрєв, Антон Сергійович; Яковлєв, Олег Володимирович |
2014-10-10 | Спосіб очищення риби від луски | Постнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович; Зубрєв, Антон Сергійович; Яковлєв, Олег Володимирович |
2013-07-25 | Спосіб попередньої обробки риби перед консервуванням | Дейниченко, Григорій Вікторович; Постнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович; Яковлєв, Олег Володимирович; Беспалов, Едуард Вадимович |
2016 | Удосконалення процесу соління риби океанічного промислу за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформлення: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | Постнов, Геннадій Михайлович; Яковлєв, Олег Володимирович; Харківський державний університет харчування та торгівлі |