Browsing by Author Яковлєв, Олег Володимирович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Вплив ультразвукових хвиль на зміну коефіцієнта масовіддачі під час соління рибиЯковлєв, Олег Володимирович; Постнов, Геннадій Михайлович; Потапов, Володимир Олексійович
2015Економічна ефективність упровадження ультразвукового апарата для соління рибиПостнов, Геннадій Михайлович; Круглова, Олена Анатоліївна; Червоний, Віталій Миколайович; Яковлєв, Олег Володимирович
2014Електрохімічний метод визначення швидкості перебігу масообмінних процесів під час засолення океанічної рибиПостнов, Геннадій Михайлович; Чеканов, Микола Анатолійович; Червоний, Віталій Миколайович; Яковлєв, Олег Володимирович
2017Оцінювання ефективності використання ультразвуку в процесі соління рибної сировиниПостнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович; Яковлєв, Олег Володимирович
2015-10-26Пристрій для соління рибної сировини за допомогою ультразвукуПостнов, Геннадій Михайлович; Чеканов, Микола Анатолійович; Червоний, Віталій Миколайович; Яковлєв, Олег Володимирович
2014-05-26Спосіб очищення риби від лускиПостнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович; Зубрєв, Антон Сергійович; Яковлєв, Олег Володимирович
2014-10-10Спосіб очищення риби від лускиПостнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович; Зубрєв, Антон Сергійович; Яковлєв, Олег Володимирович
2013-07-25Спосіб попередньої обробки риби перед консервуваннямДейниченко, Григорій Вікторович; Постнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович; Яковлєв, Олег Володимирович; Беспалов, Едуард Вадимович
2016Удосконалення процесу соління риби океанічного промислу за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформлення: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвПостнов, Геннадій Михайлович; Яковлєв, Олег Володимирович; Харківський державний університет харчування та торгівлі