Browsing by Author Шкляєв, Олексій Миколайович
Showing results 1 to 10 of 10
Issue Date | Title | Author(s) |
2019-11-11 | Cпосіб виготовлення збивних цукерок | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Касабова, Катерина Рубенівна |
2017 | Аналіз мінерального та вітамінного складу насіння чіа | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Рогова, Алла Леонідівна |
2017 | Аналіз хімічного складу насіння чіа як перспективної сировини для кондитерських виробів | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Рогова, Алла Леонідівна |
2019 | Вплив насіння чіа на якісні характеристики та хімічний склад кремово-збивних цукерок | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Степанькова, Галина Вячеславівна |
2018-05-25 | Спосіб виготовлення збивних цукерок | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Касабова, Катерина Рубенівна; Якименко, Дар'я Олексіївна |
2018-07-10 | Спосіб виготовлення збивних цукерок | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Касабова, Катерина Рубенівна |
2018-07-10 | Спосіб виготовлення збивних цукерок | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Касабова, Катерина Рубенівна |
2008-08-26 | Спосіб виробництва масляного бісквіту "Полярна ніч" | Лисюк, Галина Михайлівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович |
2020 | Технологія кремово-збивних цукерок з використанням насіння чіа: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів |
2020 | Технологія кремово-збивних цукерок з використанням насіння чіа: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Харківський державний університет харчування та торгівлі |