Browsing by Author Шкляєв, Олексій Миколайович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-11-11Cпосіб виготовлення збивних цукерокШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Касабова, Катерина Рубенівна
2017Аналіз мінерального та вітамінного складу насіння чіаШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Рогова, Алла Леонідівна
2017Аналіз хімічного складу насіння чіа як перспективної сировини для кондитерських виробівШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Рогова, Алла Леонідівна
2019Вплив насіння чіа на якісні характеристики та хімічний склад кремово-збивних цукерокШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Степанькова, Галина Вячеславівна
2018-05-25Спосіб виготовлення збивних цукерокШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Касабова, Катерина Рубенівна; Якименко, Дар'я Олексіївна
2018-07-10Спосіб виготовлення збивних цукерокШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Касабова, Катерина Рубенівна
2018-07-10Спосіб виготовлення збивних цукерокШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Касабова, Катерина Рубенівна
2008-08-26Спосіб виробництва масляного бісквіту "Полярна ніч"Лисюк, Галина Михайлівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович
2020Технологія кремово-збивних цукерок з використанням насіння чіа: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратівШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
2020Технологія кремово-збивних цукерок з використанням насіння чіа: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратівШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Харківський державний університет харчування та торгівлі