Browsing by Author Черемська, Тетяна Володимирівна
Showing results 1 to 7 of 7
Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | Органолептичний аналіз | Черемська, Тетяна Володимирівна; Діхтярь, Альона Миколаївна |
2022 | Ощадливе виробництво та управління якістю | Колеснікова, Марина Борисівна; Черемська, Тетяна Володимирівна |
2023 | Технології крафтових виробництв: метод. вказівки | Діхтярь, Альона Миколаївна; Черемська, Тетяна Володимирівна; Андрєєва, Світлана Сергіївна |
2022 | Удосконалення технології виробів кондитерських пастильних з використанням карагінану та пектину | Черемська, Тетяна Володимирівна; Щербіна, Анастасія Андріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2022 | Удосконалення технології соусів солодких на основі молочної сировини | Черемська, Тетяна Володимирівна; Пастушенко, Світлана Станіславівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2022 | Харчова безпечність в ресторанній індустрії | Колеснікова, Марина Борисівна; Черемська, Тетяна Володимирівна |
2024 | Харчова безпечність в ресторанній індустрії: метод. вказівки | Колеснікова, Марина Борисівна; Черемська, Тетяна Володимирівна |