Browsing by Author Холобцева, Ірина Петрівна
Showing results 1 to 4 of 4
Issue Date | Title | Author(s) |
2021-02-24 | Спосіб виготовлення здобного печива | Серік, Максим Леонідович; Холобцева, Ірина Петрівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна |
2019 | Удосконалення технології здобного напівфабрикату, збагаченого засвоюваними сполуками кальцію | Холобцева, Ірина Петрівна; Серік, Максим Леонідович; Самохвалова, Ольга Володимирівна |
2021 | Удосконалення технології здобного печива, збагаченого на кальцій, шляхом використання добавок білково-мінеральних | Серік, Максим Леонідович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Холобцева, Ірина Петрівна; ДБТУ |
2021 | Удосконалення технології здобного печива, збагаченого на кальцій, шляхом використання добавок білково-мінеральних: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра філософії: 181 - Харчові технології | Серік, Максим Леонідович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Холобцева, Ірина Петрівна; Державний біотехнологічний університет |