Browsing by Author Федорова, Д. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Використання CapKold-технології для мережі соціального харчування міста КиєваФедорова, Д. В.; Тишко, О. С.
2015Використання паст із бичка азовського у виробництві здобних кулінарних виробівФедорова, Д. В.; Кузьменко, Ю. В.
2014-05-22Концентрати супів-пюре оздоровчого призначенняПересічний, М. І.; Федорова, Д. В.; Козачишена, О. О.
2016Нові сухі концентровані продукти поліфункціонального призначенняПритульська, Н. В.; Федорова, Д. В.
2017Обґрунтування параметрів обробки рибної сировини для виробництва сухих рибно-рослинних напівфабрикатівФедорова, Д. В.
2012Технологічні аспекти використання активованої води з мікрокластерною структурою у виробництві харчової продукції оздоровчого призначенняПересічний, М. І.; Федорова, Д. В.
2021Технологія борошняних кондитерських виробів із використанням сухих риборослинних напівфабрикатівФедорова, Д. В.
2015Технологія бісквітних десертів для харчування осіб із глютеновою ентеропатієюФедорова, Д. В.; Добровольська, М. О.
2015Технологія бісквітних десертів для харчування осіб із глютеновою ентеропатієюФедорова, Д. В.; Добровольська, М. О.