Browsing by Author Тютюкова, Д. О.
Showing results 1 to 12 of 12
Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Використання ділової гри в рамках навчального процесу | Плотнікова, Р. В.; Андрєєва, С. С.; Тютюкова, Д. О. |
2013 | Використання сироватки молочної у виробництві соусів молочних солодких | Трощий, Т. В.; Тютюкова, Д. О.; Кобилинська, Н. В. |
2011 | Дослідження впливу технологічних чинників на структурно-механічні властивості систем, що підлягають капсулюванню | Пивоваров, П. П.; Нагорний, О. Ю.; Тютюкова, Д. О. |
2016 | Дослідження структурно-механічних показників сиру кисломолочного, одержаного шляхом керованої коагуляції білків молока | Гринченко, Н. Г.; Тютюкова, Д. О. |
2015 | Експертна оцінка технології молока знежиреного з регульованим складом сольової системи | Гринченко, Н. Г.; Науменко, О. Ю.; Тютюкова, Д. О. |
2016 | Забезпечення мотивації самостійної роботи студентів | Андрєєва, С. С.; Плотнікова, Р. В.; Тютюкова, Д. О. |
2012 | Механізм процесу фізико-хімічної модифікації розчинів полімерів та перспектив и використання його в технології харчових продуктів | Нагорний, О. Ю.; Тютюкова, Д. О.; Пивоваров, Є. П. |
2013 | Перспективи використання наповнювачів капсульованих плодово-ягідних у складі десертної продукції | Пивоваров, Є. П.; Пивоваров, П. П.; Тютюкова, Д. О. |
2014-05-22 | Перспективи розробки композиційних продуктів на основі імітованої ікри та емульсійного соусу | Пивоваров, Є. П.; Нагорний, О. Ю.; Тютюкова, Д. О. |
2017 | Сучасні тенденції в технології кулінарної продукції на основі сиру кисломолочного | Гринченко, Н. Г.; Тютюкова, Д. О.; Листопад, А. П. |
2015 | Удосконалення технології страв із сиру кисломолочного | Гринченко, Н. Г.; Жадан, К. В.; Тютюкова, Д. О. |
2012 | Шляхи оновлення асортименту сирних напівфабрикатів | Трощий, Т. В.; Тютюкова, Д. О. |