Browsing by Author Тютюкова, Д. О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Дослідження впливу технологічних чинників на структурно-механічні властивості систем, що підлягають капсулюваннюПивоваров, П. П.; Нагорний, О. Ю.; Тютюкова, Д. О.
2016Дослідження структурно-механічних показників сиру кисломолочного, одержаного шляхом керованої коагуляції білків молокаГринченко, Н. Г.; Тютюкова, Д. О.
2015Експертна оцінка технології молока знежиреного з регульованим складом сольової системиГринченко, Н. Г.; Науменко, О. Ю.; Тютюкова, Д. О.
2016Забезпечення мотивації самостійної роботи студентівАндрєєва, С. С.; Плотнікова, Р. В.; Тютюкова, Д. О.
2012Механізм процесу фізико-хімічної модифікації розчинів полімерів та перспектив и використання його в технології харчових продуктівНагорний, О. Ю.; Тютюкова, Д. О.; Пивоваров, Є. П.
2013Перспективи використання наповнювачів капсульованих плодово-ягідних у складі десертної продукціїПивоваров, Є. П.; Пивоваров, П. П.; Тютюкова, Д. О.
2014-05-22Перспективи розробки композиційних продуктів на основі імітованої ікри та емульсійного соусуПивоваров, Є. П.; Нагорний, О. Ю.; Тютюкова, Д. О.
2017Сучасні тенденції в технології кулінарної продукції на основі сиру кисломолочногоГринченко, Н. Г.; Тютюкова, Д. О.; Листопад, А. П.
2015Удосконалення технології страв із сиру кисломолочногоГринченко, Н. Г.; Жадан, К. В.; Тютюкова, Д. О.
2012Шляхи оновлення асортименту сирних напівфабрикатівТрощий, Т. В.; Тютюкова, Д. О.