Browsing by Author Тютюкова, Дар’я Олександрівна
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date | Title | Author(s) |
2017 | Аналіз технологій продукції з сиру кисломолочного як передумова інноваційного задуму нової продукції | Тютюкова, Дар’я Олександрівна; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна |
2017 | Вибір технічного оснащення для виробництва екстрактів із пектиновмісної сировини | Гринченко, Наталія Геннадіївна; Тютюкова, Дар’я Олександрівна; Пивоваров, Павло Петрович |
2018 | Дослідження впливу декальцифікації молока знежиреного на фізико-хімічні властивості сиру кисломолочного | Гринченко, Наталя Геннадіївна; Тютюкова, Дар’я Олександрівна |
2018 | Наукові основи виробництва напівфабрикатів з сиру кисломолочного для ресторанної індустрії | Тютюкова, Дар’я Олександрівна; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Рябець, Ольга Юріївна; Плотнікова, Раїса Валеріївна |
2018 | Технологія напівфабрикатів з сиру кисломолочного на основі молока з регульованим складом сольової системи: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 - технологія харчової продукції | Гринченко, Наталя Геннадіївна; Тютюкова, Дар’я Олександрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2018 | Технологія напівфабрикатів з сиру кисломолочного на основі молока з регульованим складом сольової системи: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 - Технологія харчової продукції | Гринченко, Наталя Геннадіївна; Тютюкова, Дар’я Олександрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |