Browsing by Author Стародуб, Ж. Ж.
Showing results 1 to 5 of 5
Issue Date | Title | Author(s) |
2013 | Актуальність експериментального обґрунтування технологічних параметрів рецептур кулінарної продукції лікувального призначення | Касілова, Л. О.,; Журавльов, С. В.; Кабанець, А. А.,; Стародуб, Ж. Ж. |
2015 | Обґрунтування технології виробництва капсульованих начинок для борошняних кулінарних виробів | Пивоваров, П. П.; Неклеса, О. П.; Стародуб, Ж. Ж.; Міронов, О. Ю. |
2013 | Огляд конструкцій сучасних апаратів для формування пельменної продукції | Афукова, Н. О.; Стародуб, Ж. Ж. |
2013 | Огляд сучасних просіювачів | Афукова, Н. О.; Стародуб, Ж. Ж. |
2013 | Щодо проблем використання сировини під час виготовлення кулінарної продукції лікувального харчування | Касілова, Л. О.; Журавльов, С. В.; Процик, В. О.; Хомутова, Т. Ю.; Кабанець, А. А.; Стародуб, Ж. Ж. |